ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت

ترامپ خواستار زندانی شدن هیلاری کلینتون شد

رئیس‌جمهور آمریکا در تجمعی انتخاباتی اعلام کرد با نظر حامیان خود برای بازداشت وزیر خارجه سابق این کشور و رقیب انتخاباتی پیشین خود موافق است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور آمریکا همنوا با هواداران خود از به زندان افتادن هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق این کشور حمایت کرد.

 

دونالد ترامپ در تجمع روز جمعه هواداران خود در فلوریدا با فریاد‌های آن‌ها مبنی بر زندانی شدن کلینتون همراهی کرد. این تجمع که با هدف حمایت از سالخودگان برگزار شد، با صحبت‌های ترامپ به سرعت تبدیل به یک تجمع سیاسی شد. در حالی که جو بایدن، رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امسال است، او از حمله به هیلاری کلینتون رقیب انتخاباتی ۴ سال پیش خود دست برنداشت.

 

ذکر نام کلینتون از سوی ترامپ با فریاد‌های «زندانیش کنید» حامیان او همراه شد. ترامپ در ادامه ضمن تائید خواست هواداران خود گفت: بله من با شما موافقم. من در این باره پیشتر سکوت کردم. اما من ۱۰۰ درصد با شما موافقم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا در خصوص مداخله ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ را بزرگترین حقه و جنایت سیاسی تاریخ آمریکا توصیف کرد. وی پیش از این گفته بود کلینتون، باراک اوباما و بسیاری دیگر به دلیل ارتکاب به خیانت و دست داشتن در تحقیقات پرونده مداخله روسیه در انتخابات باید دستگیر شوند.

 

ترامپ در اندک زمان مانده تا انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ نیز تلاش می‌کند تا با پیش کشیدن اتهامات علیه رقیب دموکرات پیشین خود، جایگاهش را در میان جمهوری خواهان حامی خود تثبت کند. شعار «زندانیش کنید» در تجمعات حامیان ترامپ علاوه بر کلینتون برای نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و سناتور دیان فاینشتاین، نماینده ایالت کالیفرنیا نیز فریاد زده شده است.

 

رئیس جمهور آمریکا، که دل خوشی از کلینتون ندارد، اخیرا دستور داد اسناد مربوط به دخالت روسیه در انتخابات از حالت طبقه بندی خارج شود. بر این اساس، ترامپ دستور داد تمام اسناد مربوط به تحقیق درباره دخالت احتمالی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا و همچنین رایانامه‌های، رقیب وقت دموکراتش از طبقه بندی خارج شود.

 

کلینتون متهم است که از یک سرور شخصی برای جابجایی اطلاعات محرمانه در زمان تصدی وزارت خارجه آمریکا استفاده کرده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار